Dr. Timár Róbert-Sanatim Orvosi Rendelő, Budapest VI. kerület, háziorvos, sportorvos, üzemorvos, belgyógyászat, reumatológia, lézerterápia, testsúlycsökkentés
Navigation
Home
Special profiles
Areas of specialty
CV
Staff
Associates
Health funds
Contact
Location
Gallery
Printable call-card
Web-design, logo-design
Links
Welcome

Welcome to the website of Róbert Timár M.D. and the Sanatim Health Center!

Róbert Timár M.D.
Robert Timár M.D. has consulting hours for his private patients in the downtown of Budapest, under 6. Ó street, ground floor 1.
Keywords: family medicine, sports medicine, occupational healthcare, internal medicine, rheumatology, laser therapy, weight reduction.
Pretty office milieu, no awaiting time, arrangement of appointments by phone.

Appointment: during office hours call cellular phone +36 30 210 3177.
Védőoltások, rendelés, szabadság
22-01-30
Folyamatos a negyedik oltás is az oltópontokon, a friss hírek szerint februárban is folytatódik a regisztráció nélküli oltóponti lehetőség csütörtök-péntek 14-18, szombat 10-18 óra közt. Éljenek a lehetőséggel!
22-01-17
Negyedik oltásról még csak nyilatkozatok voltak, jogszabály még mindig nincs. Ehhez képest vannak hírek arról, hogy már elkezdték a beadást. Oltópontra érdemes menni mindenkinek, aki szeretné. Mint háziorvos senkit nem beszélek le, mivel a virológusok/járványtanászok/infektológusok véleménye ellentmondó. Az oltóponton dől el, hogy ki melyik oltást kaphatja.
Hivatkozni - szükség esetén - az oltóponton az alábbi linken olvasható 14-i nyilatkozatra lehet:

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/gyorgy-istvan-az-omikron-es-az-oltasi-igazolvany-miatt-erdemes-kihasznalni-januari-oltasi

(ebből kiemelt szöveg: "...beszélt arról is, hogy a kormány foglalkozott a negyedik oltás kérdésével, az orvos tudósok egyöntetű véleménye az, hogy a harmadik oltást követő 4-6 hónapon belül javasolt a negyedik felvétele. Ezt a háziorvosokkal tudják az érintettek megbeszélni, és ha ő ajánlja a negyedik oltást, akkor természetesen ők is javasolják. Kérdésre válaszolva azt mondta: a háziorvos ajánlása esetén biztosítják a negyedik oltáshoz szükséges vakcinát, és hamarosan a központi időpontfoglalóban is lesz majd lehetőség regisztrálni a negyedik oltásra."

22-01-14 Mától hatályos a rövidebb karanténnal kapcsolatos eljárásrend (10 helyett 7 nap, részletek a jogszabályban: HIVATALOS ÉRTESÍTŐ • 2022. évi 1. szám).

22-01-12 Kedves Pácienseim!
Regisztráció nélküli oltási hétvégét tartunk január utolsó hetében, várhatóan Pfizer védőoltással, 1., 2. és 3. oltást is adunk. Kérem, amennyiben a hatályos szabályok szerint oltódhatnak, akkor az oltódási szándékukat rövid e-mailben jelezzék a szokott módon. Lehetőleg a szombati napra várjuk az érdeklődőket. TAJ kártyát, az eddigi oltások igazolásait hozzák magukkal, FFP2-es maszkban érkezzenek, és csak akkor jöjjenek, ha tünet- és panaszmentesek!
Jó egészséget kívánok!

admin on March 20 2020 21:26:42 · Print
Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Sanatim Bt. © 2008