Dr. Timár Róbert-Sanatim Orvosi Rendelő, Budapest VI. kerület, háziorvos, sportorvos, üzemorvos, belgyógyászat, reumatológia, lézerterápia, testsúlycsökkentés
Navigation
Home
Special profiles
Areas of specialty
CV
Staff
Associates
Health funds
Contact
Location
Gallery
Printable call-card
Web-design, logo-design
Links
Welcome

Welcome to the website of Róbert Timár M.D. and the Sanatim Health Center!

Róbert Timár M.D.
Robert Timár M.D. has consulting hours for his private patients in the downtown of Budapest, under 6. Ó street, ground floor 1.
Keywords: family medicine, sports medicine, occupational healthcare, internal medicine, rheumatology, laser therapy, weight reduction.
Pretty office milieu, no awaiting time, arrangement of appointments by phone.

Appointment: during office hours call cellular phone +36 30 210 3177.
Leletek nyomtatása
Kedves Páciensek!
Az imént a Synlab az alábbi levelet küldte:
"Tisztelt Partnerünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi folyamatok digitalizációja részeként az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér („EESZT”) működtetésének céljaival összhangban és a hosszútávon fenntartható, környezetbarát működés biztosítása érdekében a SYNLAB Hungary Kft. folyamatosan kivezeti a papíralapú leletkiadást.
Ennek körében tájékoztatjuk, hogy Partnereink részére 2022. november 1. napjától nem kerül sor papíralapú leletek kiadására. A leletek – csakúgy mint eddig – minden esetben feltöltésre kerülnek az EESZT-be, emellett azonban a már korábban beállított lelettovábbítási megoldások is megmaradnak."

Részben hasonló, azaz környezetvédelmi, munkaidő-, valamint gazdasági okból sajnos a jövőben mi is csak térítés ellenében tudunk más szolgáltatónál képződött leleteket kérésre kinyomtatni, oldalanként - a MOK aktuális ajánlásának is megfelelően - jelenleg 250 Ft-ért, melyről természetesen készpénzfizetési számlát adunk a szokott módon. Munkaidő-racionalizálás és adatbiztonsági okok miatt az EESZT-ből lelet-letöltést és elektronikus továbbítást nem végzünk.
Ezzel együtt itt is felhívom a figyelmet arra, hogy az EESZT-ben tárolt leletekhez és más eü. adatokhoz mindenki könnyen hozzáfér a saját ügyfélkapuján keresztül. Akinek még nincs ügyfélkapuja, az a kormányablakokban egyszeri megjelenéssel tud ilyent létesíttetni. Így aki szeretné a leleteit nyomtatott formában is tárolni, az a letöltött leleteket otthon egyszerűen és jóval olcsóbban ki tudja nyomtatni.
Megértésüket kérjük és előre is köszönjük.

admin on March 20 2020 21:26:42 · Print
Login
Username

PasswordForgotten your password?
Request a new one here.
Sanatim Bt. © 2008