Dr. Timár Róbert-Sanatim Orvosi Rendelő, Budapest VI. kerület, háziorvos, sportorvos, üzemorvos, belgyógyászat, reumatológia, lézerterápia, testsúlycsökkentés
Navigation
Home
Wichtige Profile
Fachgebiete
Beruflicher Lebenslauf
Mitarbeiter
Konsilärzte, mitarbeitende Institutionen
Krankenkassen
Kontakt
Wegbeschreibung
Galerie
Visitenkarte
Web-design, logo-design
Links
Willkommen

Seite von Róbert Timár Dr. und Sanatim Sanitär Zentrum!

Róbert Timár M.D.
Robert Timár Dr. hat Ordination für den Patienten in Innenstadt von Budapest, 6. Ó Strasse, Erdgeschoss 1.
Schlüsselwörter: Hausärztliche Versorgung, Sportarzt, Betriebsärztliche Versorgung, Innere Medizin, Rheumatologie, Laser-Therapie, Körpergewicht Verringerung.
Gutaussehend Ordinationsraum, no Erwartungzeit.

Anmeldung: in Arbeitszeit +36 30 210 3177.
Védőoltások, rendelés, szabadság
22-01-30
Folyamatos a negyedik oltás is az oltópontokon, a friss hírek szerint februárban is folytatódik a regisztráció nélküli oltóponti lehetőség csütörtök-péntek 14-18, szombat 10-18 óra közt. Éljenek a lehetőséggel!
22-01-17
Negyedik oltásról még csak nyilatkozatok voltak, jogszabály még mindig nincs. Ehhez képest vannak hírek arról, hogy már elkezdték a beadást. Oltópontra érdemes menni mindenkinek, aki szeretné. Mint háziorvos senkit nem beszélek le, mivel a virológusok/járványtanászok/infektológusok véleménye ellentmondó. Az oltóponton dől el, hogy ki melyik oltást kaphatja.
Hivatkozni - szükség esetén - az oltóponton az alábbi linken olvasható 14-i nyilatkozatra lehet:

https://koronavirus.gov.hu/cikkek/gyorgy-istvan-az-omikron-es-az-oltasi-igazolvany-miatt-erdemes-kihasznalni-januari-oltasi

(ebből kiemelt szöveg: "...beszélt arról is, hogy a kormány foglalkozott a negyedik oltás kérdésével, az orvos tudósok egyöntetű véleménye az, hogy a harmadik oltást követő 4-6 hónapon belül javasolt a negyedik felvétele. Ezt a háziorvosokkal tudják az érintettek megbeszélni, és ha ő ajánlja a negyedik oltást, akkor természetesen ők is javasolják. Kérdésre válaszolva azt mondta: a háziorvos ajánlása esetén biztosítják a negyedik oltáshoz szükséges vakcinát, és hamarosan a központi időpontfoglalóban is lesz majd lehetőség regisztrálni a negyedik oltásra."

22-01-14 Mától hatályos a rövidebb karanténnal kapcsolatos eljárásrend (10 helyett 7 nap, részletek a jogszabályban: HIVATALOS ÉRTESÍTŐ • 2022. évi 1. szám).

22-01-12 Kedves Pácienseim!
Regisztráció nélküli oltási hétvégét tartunk január utolsó hetében, várhatóan Pfizer védőoltással, 1., 2. és 3. oltást is adunk. Kérem, amennyiben a hatályos szabályok szerint oltódhatnak, akkor az oltódási szándékukat rövid e-mailben jelezzék a szokott módon. Lehetőleg a szombati napra várjuk az érdeklődőket. TAJ kártyát, az eddigi oltások igazolásait hozzák magukkal, FFP2-es maszkban érkezzenek, és csak akkor jöjjenek, ha tünet- és panaszmentesek!
Jó egészséget kívánok!

admin am März 20 2020 21:26:42 · Drucken
Login
Username

PasswortPasswort vergessen?
Fordere Hier ein neues an
Sanatim Bt. © 2008