Dr. Timár Róbert-Sanatim Orvosi Rendelő, Budapest VI. kerület, háziorvos, sportorvos, üzemorvos, belgyógyászat, reumatológia, lézerterápia, testsúlycsökkentés
Navigation
Home
Wichtige Profile
Fachgebiete
Beruflicher Lebenslauf
Mitarbeiter
Konsilärzte, mitarbeitende Institutionen
Krankenkassen
Kontakt
Wegbeschreibung
Galerie
Visitenkarte
Web-design, logo-design
Links
Willkommen

Seite von Róbert Timár Dr. und Sanatim Sanitär Zentrum!

Róbert Timár M.D.
Robert Timár Dr. hat Ordination für den Patienten in Innenstadt von Budapest, 6. Ó Strasse, Erdgeschoss 1.
Schlüsselwörter: Hausärztliche Versorgung, Sportarzt, Betriebsärztliche Versorgung, Innere Medizin, Rheumatologie, Laser-Therapie, Körpergewicht Verringerung.
Gutaussehend Ordinationsraum, no Erwartungzeit.

Anmeldung: in Arbeitszeit +36 30 210 3177.
Leletek nyomtatása
Kedves Páciensek!
Az imént a Synlab az alábbi levelet küldte:
"Tisztelt Partnerünk!
Ezúton tájékoztatjuk, hogy az egészségügyi folyamatok digitalizációja részeként az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér („EESZT”) működtetésének céljaival összhangban és a hosszútávon fenntartható, környezetbarát működés biztosítása érdekében a SYNLAB Hungary Kft. folyamatosan kivezeti a papíralapú leletkiadást.
Ennek körében tájékoztatjuk, hogy Partnereink részére 2022. november 1. napjától nem kerül sor papíralapú leletek kiadására. A leletek – csakúgy mint eddig – minden esetben feltöltésre kerülnek az EESZT-be, emellett azonban a már korábban beállított lelettovábbítási megoldások is megmaradnak."

Részben hasonló, azaz környezetvédelmi, munkaidő-, valamint gazdasági okból sajnos a jövőben mi is csak térítés ellenében tudunk más szolgáltatónál képződött leleteket kérésre kinyomtatni, oldalanként - a MOK aktuális ajánlásának is megfelelően - jelenleg 250 Ft-ért, melyről természetesen készpénzfizetési számlát adunk a szokott módon. Munkaidő-racionalizálás és adatbiztonsági okok miatt az EESZT-ből lelet-letöltést és elektronikus továbbítást nem végzünk.
Ezzel együtt itt is felhívom a figyelmet arra, hogy az EESZT-ben tárolt leletekhez és más eü. adatokhoz mindenki könnyen hozzáfér a saját ügyfélkapuján keresztül. Akinek még nincs ügyfélkapuja, az a kormányablakokban egyszeri megjelenéssel tud ilyent létesíttetni. Így aki szeretné a leleteit nyomtatott formában is tárolni, az a letöltött leleteket otthon egyszerűen és jóval olcsóbban ki tudja nyomtatni.
Megértésüket kérjük és előre is köszönjük.

admin am März 20 2020 21:26:42 · Drucken
Login
Username

PasswortPasswort vergessen?
Fordere Hier ein neues an
Sanatim Bt. © 2008